Fundacja POLSAT – Jesteśmy dla dzieci już od 15 lat!

Na antenie Telewizji POLSAT rusza pierwsza odsłona kampanii przybliżającej dokonania Fundacji POLSAT w 15 roku jej działalności. Celem kampanii jest również podziękowanie widzom - jej darczyńcom. W spotach poznamy lekarzy
z ośrodków, których remonty zostały sfinansowane przez Fundację.

Fundacja POLSAT od 15 lat wspiera wiodące ośrodki medyczne w naszym kraju, chcieliśmy pokazać widzom jak wiele, wspólnie, osiągnęliśmy przez te lata. Jednak jak zawsze, najważniejsi są ludzie - lekarze, których determinacja i walka o lepsze warunki do leczenia swoich małych pacjentów niezwykle nam imponuje." - powiedziała o najnowszej kampanii Wiceprezes Fundacji POLSAT - Elżbieta Zającówna.

Pierwszy spot serii przedstawia wyremontowany Oddział Noworodkowy w Otwocku o którym opowiada dr Anna Żochowska, Ordynator Oddziału. „Teraz, po remoncie, jest to oddział jak z marzeń. (...) Żadne słowa nie są w stanie wyrazić naszej wdzięczności. Bardzo serdecznie dziękujemy za okazaną pomoc."

Drugi spot zrealizowano w Lubuskim Ośrodku rehabilitacji w Świebodzinie, oprowadza po nim dr Jacek Kaczmarczyk - "Nasz szpital nie miałby szans na istnienie, gdyby nie wieloletnia pomoc Fundacji Polsat, która umożliwiła nam rozwój, będąc jednocześnie mocnym wsparciem w najtrudniejszych dla nas chwilach."

Kampania „Fundacja POLSAT - Jesteśmy dla dzieci już od 15 lat!" składać się będzie z 6 60-sekundowych spotów. Emitowana będzie na antenie Telewizji POLSAT, Polsat Cafe, Polsat News, Polsat Play oraz w TV4 i Superstacji do końca roku 2011.
Kampanię zrealizowała Telewizja POLSAT.
Spoty wyreżyserował Michał Fazlejew, producentem wykonawczym był Krzysztof Hansz.