Telewizja Polsat zaprasza na jubileuszowy koncert z okazji 15-lecia Fundacji POLSAT!

3 grudnia o godzinie 20.00 na antenie Telewizji POLSAT oraz za pośrednictwem Ipla.pl transmitowany zostanie niezwykły koncert z okazji 15-lecia działalności Fundacji POLSAT. To wyjątkowe wydarzenie będzie okazją do podziękowania widzom - darczyńcom oraz wszystkim, którzy przez te lata wspierali działania Fundacji POLSAT. W tym niecodziennym koncercie udział wezmą artyści, którzy zaprezentują wzruszające utwory o dzieleniu się sobą i wartości pomagania. Organizatorem koncertu jest Telewizja POLSAT.

Na scenie Teatru Wielkiego wystąpią m.in.: Maryla Rodowicz, Golec uOrkiestra, Enej, Stanisław Soyka, Kasia Kowalska, Mietek Szcześniak, Andrzej Lampert, Kasia Wilk, Mezo, Ryszard Rynkowski, Marcin Wyrostek, IRA, Patrycja Markowska, Kuba Badach, Anna Józefina Lubieniecka i Maciej Maleńczuk. Niezwykłe duety, zaskakujące aranżacje i wzruszające momenty - ten koncert zapadnie głęboko w pamięć!

Fundacja POLSAT od piętnastu lat robi dokładnie to samo każdego dnia - ratuje życie i zdrowie dzieci. Choroba dziecka to zazwyczaj tragedia całej rodziny i często dzięki naszej pomocy, ratujemy nie tylko dziecko lecz całej rodzinie dajemy nadzieję na zwycięstwo w walce z cierpieniem. Jednak, o czym pamiętamy przy każdej okazji, nie moglibyśmy pomagać bez widzów - naszych darczyńców. Tym koncertem chcemy wyrazić im swoją wdzięczność." - powiedziała Małgorzata  Żak, Prezes Fundacji POLSAT.