Bądź sobą, ładuj dobrem! Pomagając z Plusem możesz wesprzeć Fundację Polsat!

Pomagaj z Plusem to akcja charytatywna, w której klienci Plus na Kartę mogą wesprzeć osiem fundacji w tym między innymi Fundację Polsat. Wystarczy, że klienci sieci wskażą organizację i doładują konto, a Plus przekaże jej równowartość 10% każdego doładowania. Wspieranie fundacji nic nie kosztuje klientów. Wszystkie środki z doładowania pozostają na koncie klienta, a pieniądze w całości przekazuje operator sieci Plus. Zasada jest prosta - im większa jest kwota doładowania, tym więcej Plus przekaże m.in. Fundacji Polsat.

Akcja Pomagaj z Plusem zaczyna się 19 listopada i będzie wspierana kampanią z udziałem Maćka Rocka pod hasłem „Bądź sobą, ładuj dobrem!”.
Bardzo nas cieszy inicjatywa sieci Plus – pomoc Fundacji Polsat w tym przypadku jest niezwykle prosta i nie wymaga od darczyńcy żadnego wysiłku ani nie generuje kosztów. Każdy lubi pomagać i liczymy, że wspierających naszą fundację będzie wielu – szczególnie w tym wyjątkowym, przedświątecznym czasie!” – powiedziała prezes Fundacji Polsat Krystyna Holc.
By pomóc podopiecznym Fundacji Polsat wystarczy tylko wpisać kod *136*12*01# symbol słuchawki i doładować swoje konto dowolną kwotą. Kod wystarczy wpisać przed pierwszym doładowaniem, a do końca akcji Plus po każdym zasileniu przekaże 10% jego równowartości na rzecz wskazanej fundacji. W trakcie akcji można zarówno zmienić fundację, jak i wcześniej zrezygnować z uczestnictwa w akcji.

Akcja charytatywna Pomagaj z Plusem będzie trwała do 31 grudnia br.Więcej informacji o akcji oraz biorących w niej udział fundacjach znajduje się na specjalnej stronie internetowej www.pomagajzplusem.pl.