XVI Charytatywny Balu Dziennikarzy dla podopiecznych Fundacji Polsat

Bal odbył się 7 lutego., tradycyjnie już w Auli Dużej Politechniki Warszawskiej. Uczelnia jest partnerem strategicznym Fundacji. W Balu uczestniczyło około 1000 gości, przedstawicieli mediów, świata biznesu, polityki i kultury.

Bal  odbył się 7 lutego., tradycyjnie już w Auli Dużej Politechniki Warszawskiej. Uczelnia jest partnerem strategicznym Fundacji. W Balu uczestniczyło około 1000 gości, przedstawicieli mediów, świata biznesu, polityki i kultury. Imprezę poprowadziło trio znakomitych dziennikarzy - Agata Młynarska, Kinga Rusin i Maciej Dowbor. Goście usłyszeli Ewę Bem, Mrozu i dziennikarski zespół Poparzeni Kawą Trzy. W trakcie Balu odbyła się aukcja wyjątkowych darów przekazanych Fundacji przez ludzi wielkiego serca. Dary wylicytowano łącznie za 250.500 złotych. Wkrótce  Fundacja ogłosi, jaką kwotę pieniędzy zebrała w tym roku na pomoc dzieciom. Głównym celem, na który zostanie przeznaczony dochód z tegorocznego Balu, będzie wsparcie młodych podopiecznych Fundacji Anny Dymnej "Mimo wszystko" oraz  podopiecznych Fundacji Polsat i Fundacji TVN "Nie jesteś sam".