„Kolędowanie z Fundacją POLSAT” na antenie Polsatu i Polsatu News

W Wigilię Telewizja Polsat wprowadzi widzów w radosną atmosferę oczekiwania na pierwszą gwiazdkę i zaprosi do wspólnego śpiewania kolęd w programie „Kolędowanie z Fundacją POLSAT”.

W trakcie programu przedstawione zostaną także efekty działań i osiągnięcia Fundacji POLSAT w ciągu ostatnich 21 lat.

Emisja „Kolędowania z Fundacją Polsat” 24 grudnia w Polsat News o godzinie 13:00 oraz w Polsacie o godzinie 14:55 Tradycyjnie w Wigilię, Telewizja POLSAT wprowadzi widzów w radosną atmosferę świąt dzięki "Kolędowaniu z Fundacją POLSAT".

Przygotowania do wigilijnej kolacji to magiczny czas, kiedy pomimo domowej krzątaniny wszyscy chcemy dzielić się tym co najlepsze i cieszyć się obecnością bliskich. Program będzie okazją do wyciszenia się, zatrzymania i zastanowienia nad tym co naprawdę ważne. Nastrój świątecznego kolędowania zapewnią: Anna Wyszkoni, Natalia Szroeder, Urszula Dorosz, Jan Szydłowski, Grzegorz Płonka oraz zespół Enej. Razem z Fundacją POLSAT kolędować będzie młodzież z 50 Liceum Ogólnokształcącego z Oddziałami Integracyjnymi im. Ruy Barbosy w Warszawie oraz dzieci z Zespołu Tańca Polskiego z Józefowa.

To świąteczne spotkanie będzie również okazją do przedstawienia działań i osiągnięć Fundacji Polsat w ciągu ostatnich 21 lat. O projektach, w które angażuje się Fundacja Polsat opowiedzą m.in.: Prezes Fundacji Polsat Krystyna Aldridge-Holc, prof. Mirosław Wielgoś, dr Przemysław Kosiński, dziennikarze Polsatu News i „Wydarzeń” Dorota Gawryluk i Jarosław Gugała, a także prowadzący program „Wystarczy Chcieć” – Izabela Talabska z Olafem i Bartosz Kwiatek. "Kolędowanie z Fundacją POLSAT" poprowadzą Krzysztof Ibisz i Urszula Dorosz.

Emisja w Wigilię o godz. 13:00 w Polsat News oraz o godz. 14:55 w Telewizji Polsat.