Zapraszamy na Koncert Gwiazd Podziel się Posiłkiem w Pile!

W 9. edycji Programu Podziel się Posiłkiem - gospodarzem Koncertu Gwiazd, który odbędzie się 28 sierpnia, jest miasto Piła. Organizatorem koncertu są Pilski Dom Kultury we współpracy z Telewizją Polsat, firmą Danone i Bankami Żywności. W niedzielny wieczór, w centrum miasta spotkają się ludzie o wielkich sercach, którzy pragną pomagać najmłodszym i kochają muzykę.

i kochają muzykę.

Koncert Gwiazd to jedno ze stałych wydarzeń Programu Podziel się Posiłkiem, które tradycyjnie gromadzi plejadę gwiazd polskiej muzyki. W sierpniowym koncercie na pilskim rynku udział wezmą znani soliści i zespoły: Afromental, Lady Pank, Ania Wyszkoni, Enej, Sylwia Grzeszczak & Liber, Video, Tomek Dolski, Neoretros oraz Zemollem. Imprezę będzie można na żywo oglądać
w Telewizji POLSAT a poprowadzą ją znani prezenterzy stacji: Agnieszka Popielewicz, Paulina Sykut, Maciek Dowbor, Krzysztof Ibisz i Maciek Rock.

Symbolicznym biletem wstępu na Koncert będzie żywność zbierana przez wolontariuszy Pilskiego Banku Żywności. Przy wejściu rozmieszczone zostaną specjalne namioty, do których mieszkańcy Piły będą mogli przynosić produkty z długim terminem przydatności do spożycia m.in. takie jak: oleje, makarony, dżemy, konserwy i soki. W ubiegłym roku, dzięki zaangażowaniu wolontariuszy i mieszkańców Zielonej Góry zebrano rekordową ilość 15 ton żywności. Czy Piła pobije ten rekord? Przekonamy się już wkrótce. Zebraną podczas koncertu żywność przekażemy  najbardziej potrzebującym dzieciom z Piły i okolic.

KONCERT GWIAZD PODZIEL SIĘ POSIŁKIEM

28 SIERPNIA 2011, GODZ. 20.00