WSPIERAJ Z NAMI DZIECI Z UKRAINY

See english version below.

Chcesz przekazać darowiznę rzeczową? Skontaktuj się z nami!

Chcesz przekazać darowiznę pieniężną? Wybierz sposób wpłaty!

PayU

Wybierz kwotę

Uzupełnij swoje dane

Przelew na konto

Wpłata na numer konta: 96 1140 0039 0000 4504 9100 2004
z dopiskiem "Dzieciom Ukrainy".

DLA PRZELEWÓW ZAGRANICZNYCH:
MBank SA
PL96 1140 0039 0000 4504 9100 2004
SWIFT: BREXPLPWXXX

Blik

Przelew na numer BLIK: 885 219 256

Płatność SMS

W codziennym życiu często zapominamy o tych najbardziej potrzebujących, a wystarczy drobny gest, aby pomóc dzieciom w walce o ich życie i zdrowie. To dzięki Wam możemy docierać z pomocą, tam gdzie jej najbardziej brakuje. Wesprzyj nasze działania wysyłając SMS.

Wyślij SMS o treści POMOC na numer 7531

Opłata 6,15 zł brutto/za sms. Od 18 lat.

Dziękujemy operatorom sieci komórkowych za wsparcie naszych działań i przekazanie całego dochodu z połączeń na nasze działania.

Dziękujemy

Dzięki Waszemu wsparciu pomagamy dzieciom i ich rodzicom w leczeniu i rehabilitacji.

Razem możemy wywoływać uśmiech na ich twarzach!

Wystąpił błąd

Podczas płatności wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie.

POMAGAJMY RAZEM DZIECIOM UKRAINY!

Fundacja Polsat stara się docierać z pomocą tam, gdzie jej najbardziej brakuje. W aktualnej sytuacji uruchomiliśmy dedykowane konto oraz inne możliwości wpłat umożliwiając w ten sposób szansę na wsparcie finansowe wszystkim osobom chętnym do niesienia pomocy.

Dziś kluczowym priorytetem są m.in. czysta woda, ciepłe posiłki, ubrania, koce oraz artykuły higieniczne i podstawowe środki medyczne. Konieczne staje się też zapewnienie dzieciom m.in. bezpiecznych schronień, a na dalszym etapie - organizowanie wsparcia psychologicznego, udostępnienie opieki pediatrycznej czy uruchamianie zajęć opiekuńczo-wychowawczych. To wszystko wymaga ogromnego zaplecza finansowego.

Z całego serca dziękujemy za każdą przekazaną złotówkę!

DZIAŁANIA FUNDACJI POLSAT W OŚRODKU OSSA

In English

Bądź z nami w kontakcie

Zapisz się do naszego newsletter i otrzymuj od nas najważniejsze informacje z życia Fundacji
Klikając przycisk „Zapisz mnie” wyrażasz zgodę na otrzymywanie od Fundacji Polsat newsletterów dotyczących działalności Fundacji Polsat. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji, klikając w link w stopce otrzymanego newslettera.

Drogi Użytkowniku

Przysługuje Ci prawo do dostępu do danych, ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia, sprzeciwu, sprostowania oraz cofnięcia zgód w każdym czasie, o ile stanowiły podstawę przetwarzania. Przypominamy, że wycofanie zgody nie działa wstecz i obowiązuje od momentu jej wycofania.