Chcę pomóc

Sprawdź jak możesz nas wesprzeć

Fundusze na prowadzanie naszej działalności pochodzą z ogólnopolskich kampanii, darowizn, dotacji od firm oraz osób prywatnych. Zebrane środki w całości są przeznaczane na cele statutowe, czyli leczenie i rehabilitację dzieci. To dzięki Wam wspólnie możemy pomagać tym najbardziej potrzebującym. Razem możemy więcej!

Wybierz sposób wpłaty

PayU

Wybierz kwotę

Uzupełnij swoje dane

PayPal

Płatność SMS

W codziennym życiu często zapominamy o tych najbardziej potrzebujących, a wystarczy drobny gest, aby pomóc dzieciom w walce o ich życie i zdrowie. To dzięki Wam możemy docierać z pomocą, tam gdzie jej najbardziej brakuje. Wesprzyj nasze działania wysyłając SMS.

Wyślij SMS o treści POMOC na numer 7531

Opłata 6,15 zł brutto/za sms. Od 18 lat.

Dziękujemy operatorom sieci komórkowych za wsparcie naszych działań i przekazanie całego dochodu z połączeń na nasze działania.

Przelew na konto

Wszystkie zebrane środki przeznaczane są na nasze cele statutowe: finansowanie leczenia i rehabilitacji dzieci, zakup sprzętu medycznego i rehabilitacyjnego dla dzieci oraz szpitali i ośrodków zajmujących się leczeniem i rehabilitacją, finansowanie remontów i adaptacji publicznych szpitali i ośrodków medycznych. Dziękujemy za Wasze wpłaty i okazane wsparcie.

KONTA BANKOWE:

mBank S.A.

LUB

55 1140 1010 0000 4504 9100 2001

DLA PRZELEWÓW ZAGRANICZNYCH:

mBank S.A.
IBAN PL55 1140 1010 0000 4504 9100 2001
BIC/Swift Code BREXPLPWXXX

Subkonto

Jeśli chcesz wesprzeć wybrane dziecko, które posiada u nas indywidualny numer konta wystarczy, że wejdziesz na stronę:  Subkonta, wyszukasz je w naszej bazie i tam znajdziesz dokładne dane do wpłaty.

Zebrana kwota w całości zostanie przekazana na niezbędne środki związane z leczeniem lub rehabilitacją wskazanego podopiecznego.

Dziękujemy

Dzięki Waszemu wsparciu pomagamy dzieciom i ich rodzicom w leczeniu i rehabilitacji.

Razem możemy wywoływać uśmiech na ich twarzach!

Wystąpił błąd

Podczas płatności wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie.