PRZEWIŃ W DÓŁ

To Ty decydujesz, komu chcesz przekazać swój 1,5%! Nawet najmniejsza kwota Twojego podatku pomoże dzieciom w walce o ich życie i zdrowie.

Od początku działalności obejmujemy pomocą małych pacjentów oraz wspieramy finansowo szpitale i ośrodki medyczne w całej Polsce, remontując je lub wyposażając w nowoczesny sprzęt medyczny. Staramy się docierać z pomocą tam, gdzie jej najbardziej brakuje. Naszą misją jest ratowanie zdrowia i życia najmłodszych, a także wywoływanie uśmiechu na twarzach dzieci i ich rodziców poprzez codzienne działania.
Działamy zgodnie z naszym hasłem „Jesteśmy Dla Dzieci”.

Dzięki Waszej pomocy i zebranym środkom z 1,5% podatku będziemy mogli kontynuować realizację naszych celów statutowych. W ramach działalności finansujemy dla podopiecznych m.in.: indywidualny sprzęt medyczny, sprzęt rehabilitacyjny, sprzęt ortopedyczny, specjalistyczną rehabilitację, leki, maści i opatrunki, w wyjątkowych przypadkach zabiegi operacyjne w klinikach prywatnych i za granicą.

Rozlicz się sercem i wesprzyj działania Fundacji Polsat przekazując 1,5% swojego podatku. Razem możemy więcej!

Zobacz, ile wspólnie udało nam się zdziałać!
  • pomogliśmy41 764dzieciom
  • wsparliśmy2 679placówek