To Ty decydujesz, komu chcesz przekazać swój 1%! Nawet najmniejsza kwota Twojego podatku pomoże dzieciom w walce o ich życie i zdrowie.

Od początku działalności obejmujemy pomocą małych pacjentów oraz wspieramy finansowo szpitale i ośrodki medyczne w całej Polsce, remontując je lub wyposażając w nowoczesny sprzęt medyczny. Staramy się docierać z pomocą tam, gdzie jej najbardziej brakuje. Naszą misją jest ratowanie zdrowia i życia najmłodszych, a także wywoływanie uśmiechu na twarzach dzieci i ich rodziców poprzez codzienne działania.
Działamy zgodnie z naszym hasłem „Jesteśmy Dla Dzieci”.

Dzięki Waszej pomocy i zebranym środkom z 1% podatku będziemy mogli kontynuować realizację naszych celów statutowych. W ramach działalności finansujemy dla podopiecznych m.in.: indywidualny sprzęt medyczny, sprzęt rehabilitacyjny, sprzęt ortopedyczny, specjalistyczną rehabilitację, leki, maści i opatrunki, w wyjątkowych przypadkach zabiegi operacyjne w klinikach prywatnych i za granicą.

Rozlicz się sercem i wesprzyj działania Fundacji Polsat przekazując 1% swojego podatku. Razem możemy więcej!

Zobacz, ile wspólnie udało nam się zdziałać!
  • pomogliśmy37 835dzieciom
  • wsparliśmy2 637placówek
  • przekazaliśmy257 068 233,87złotych

Poznaj podopiecznych Fundacji Polsat i ich historie!

Zobacz, jak Twój jeden prosty gest może zmienić świat dzieci na lepsze!

Rozliczyłeś już swój PIT? Nic straconego!

Sprawdź, jak możesz pomóc podopiecznym Fundacji Polsat.

Darmowe rozliczenie PIT we współpracy z Instytutem Wsparcia Organizacji Pozarządowych w ramach projektu PITax.pl dla OPP.