Blanka, Sara James i Julia Żugaj w koncercie z okazji Dnia Dziecka z Fundacja Polsat w Czwórce

8 czerwca Czwórka pokaże retransmisję wyjątkowego koncertu „Dzień Dziecka z Fundacją Polsat”, który odbył się 1 czerwca w Parku Miejskim w Skierniewicach. Wystąpili Blanka, Julia Żugaj, Sara James i Stefano Terrazzino. W rytm najgorętszych przebojów pod sceną szalała nie tylko najmłodsza publiczność.

Dzień Dziecka z Fundacja Polsat to co roku radosne i pełne atrakcji wydarzenie, któremu towarzyszy koncert z udziałem największych gwiazd. W tym roku Fundacja Polsat i miasto Skierniewice zaprosiły do wspólnego świętowania najgorętsze nazwiska młodej polskiej estrady.

Wokalistki Blanka i Sara James oraz najpopularniejsza obecnie śpiewająca influencerka Julia Żugaj wykonały swoje największe przeboje wprawiając publiczność w stan czystej euforii. Doskonała zabawa trwała podczas występów najbardziej rozśpiewanego tancerza w Polsce Stefano Terrazzino, którego mogliśmy oglądać ostatnio w show „Twoja Twarz Brzmi Znajomo. Najlepsi!”. Całość poprowadził niezawodny duet Paulina Sykut-Jeżyna i Krzysztof Ibisz. Na scenie jako prowadząca zadebiutowała też Julia Żugaj.

Koncert był częścią całodziennego pikniku, relacja z tego wydarzenia w specjalnym odcinku programu „Jesteśmy dla dzieci” - 8 czerwca o godz. 11:00 w Czwórce.

Fundacja Polsat od kilku lat  angażuje się w działania na rzecz specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego im. J. Korczaka w Skierniewicach. Skierniewice to miasto „Zakochane w pomaganiu”. To hasło jest także bliskie Fundacji Polsat, dlatego łącząc siły, jesteśmy w stanie pomagać wielu dzieciom.

Fundacja Polsat w 2022 roku zakończyła pierwszą od ponad 20 lat gruntowną renowację Oddziału Dziecięcego Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Skierniewicach. Szpital jest największym ośrodkiem medycznym pomiędzy Warszawą a Łodzią, rocznie hospitalizuje blisko 1000 pacjentów, od okresu noworodkowego do ukończenia 18. roku życia.

Koncert „Dzień Dziecka z Fundacją Polsat” w Czwórce
Sobota, 8 czerwca. Godzina 16.00

Czwórka (TV4) jest ogólnopolską i ogólnodostępną bezpłatną stacją z Grupy Polsat Plus, odbieraną zarówno naziemnie, jak i na wszystkich platformach cyfrowych i satelitarnych oraz w sieciach kablowych. W naziemnej telewizji cyfrowej w Polsce Czwórka, podobnie jak Polsat, dostępna jest na multipleksie drugim (MUX 2), a w ofercie największych operatorów TV na pozycjach:

Polsat Box Canal+ UPC Vectra Multimedia Toya Orange Netia
Czwórka (TV4) 2 8 4 125 125 21 6 11

Bądź z nami w kontakcie

Zapisz się do naszego newsletter i otrzymuj od nas najważniejsze informacje z życia Fundacji
Klikając przycisk „Zapisz mnie” wyrażasz zgodę na otrzymywanie od Fundacji Polsat newsletterów dotyczących działalności Fundacji Polsat. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji, klikając w link w stopce otrzymanego newslettera.

Drogi Użytkowniku

Przysługuje Ci prawo do dostępu do danych, ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia, sprzeciwu, sprostowania oraz cofnięcia zgód w każdym czasie, o ile stanowiły podstawę przetwarzania. Przypominamy, że wycofanie zgody nie działa wstecz i obowiązuje od momentu jej wycofania.