Zdrowych i pogodnych świąt życzy Fundacja Polsat

Zdobienie ciasteczek, ubieranie choinek, prezenty i przede wszystkim pomoc potrzebującym. Jak co roku dziennikarze, gwiazdy seriali i programów oraz przedstawiciele Fundacji Polsat spotkali się by wesprzeć jej podopiecznych.

Wśród zaproszonych na coroczną akcję pierniczkowania nie zabrakło przyjaciół Fundacji Polsat. Przy wspólnym stole znaleźli się aktorzy serialu „Pierwsza Miłość” Aneta Zając i Rafał Kwietniewski, Jarosław Gugała, który m. in. w grudniu wspierał Fundację Polsat w kampanii promującej Mikołajkowy Blok Reklamowy oraz Jerzy Mielewski – dziennikarz sportowy i prowadzący „Ninja Warior Polka”.

Przygotowane ozdoby pięknie wyglądały zawieszone na choince. W ubieranie drzewka włączyli się Paulina Sykut-jeżyna oraz Krzysztof Ibisz.

Przy wigilijnym stole uczestniczy akcji rozmawiali, kolędowali, próbowali świątecznych przysmaków. Całości wydarzenia towarzyszyło mnóstwo uśmiechu i radości dzieci. Nie zabrakło także prezentów!

Prezes Fundacji Krystyna Aldridge-Holc przekazała darowizny trzem organizacjom. Wsparcie otrzymały: Domowe Hospicjum Dziecięce Promyczek w Otwocku, Fundacja Pomorze Dzieciom z Gdańska oraz Łódzkie Hospicjum dla Dzieci ŁUPKOWA.

Relację ze specjalnego, świątecznego odcinka programu #JesteśmyDlaDzieci możecie obaczyć 25 grudnia o godzinie 13:20 w Polsat News.

Bądź z nami w kontakcie

Zapisz się do naszego newsletter i otrzymuj od nas najważniejsze informacje z życia Fundacji
Klikając przycisk „Zapisz mnie” wyrażasz zgodę na otrzymywanie od Fundacji Polsat newsletterów dotyczących działalności Fundacji Polsat. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji, klikając w link w stopce otrzymanego newslettera.

Drogi Użytkowniku

Przysługuje Ci prawo do dostępu do danych, ich usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia, sprzeciwu, sprostowania oraz cofnięcia zgód w każdym czasie, o ile stanowiły podstawę przetwarzania. Przypominamy, że wycofanie zgody nie działa wstecz i obowiązuje od momentu jej wycofania.