Zapraszamy na I Międzyfirmowy Charytatywny Turniej Siatkówki Plażowej, który odbędzie się 24 sierpnia w Warszawie.

24 sierpnia Cyfrowy Polsat i Fundacja Polsat zapraszają na I Międzyfirmowy Charytatywny Turniej Siatkówki Plażowej, który rozegrany zostanie na obiekcie sportowym Let’s Go przy ulicy Koncertowej 4 w Warszawie.

24 sierpnia Cyfrowy Polsat i Fundacja Polsat zapraszają  na I Międzyfirmowy Charytatywny Turniej Siatkówki Plażowej, który rozegrany zostanie na obiekcie sportowym Let’s Go przy ulicy Koncertowej 4 w Warszawie. Dochód z turnieju zostanie w całości przekazany na leczenie 2-letniego Oliwiera, który uległ rozległemu poparzeniu. Chłopiec przeszedł już szereg skomplikowanych operacji, ale powrót do zdrowia to jeszcze długie miesiące rehabilitacji. Miesięczny koszt leczenia Oliwiera to 7.000 złotych. Łączymy siły, żeby wspólnie pomóc Oliwierowi! Zapraszamy do udziału oraz do kibicowania w Turnieju! Dla gości dużych i małych przewidzieliśmy dzień pełen atrakcji m.in. fitness dla mam i dzieci, joga, beach soccer oraz gry i zabawy z animatorem.  Przyjdź i kibicuj naszym drużynom 24 sierpnia godz. 10.00-20.00. Zapraszamy.